BAIC was de 1e Chinese automobielfabrikant. Nu is het één van de meest vooruitstrevende bedrijven met een visionair idee over electrificatie van wagens. BAIC is vastberaden een echte trendsetter te worden op vlak van auto-ontwerp.

Meer info

De toekomst van elektrische mobiliteit. Onze wagens zijn ontworpen om te weten wat u nodig heeft tijdens het rijden, zoals veiligheid waarop u steeds kunt rekenen, comfort waar u niet aan hoeft te denken en prestaties voor een betere rijervaring. Het leven staat nooit stil, dus waarom zou u dat wel doen?

Meer info

Altijd klaar voor morgen. Denk, leef en beleef. Ga verder en geniet van elke stap. Waar je heen gaat? Dat is jouw keuze, maar één ding is zeker, DFSK brengt je. De juiste keuzes hebben wij al gemaakt.

Meer info

Italiaanse flair. SWM is een merk met Italiaanse roots dat in de Brilliance Shineray fabriek in China wordt geassembleerd.

Meer info

Anhui Jianghuai Automobile Group Co., Ltd. of afgekort JAC ontwikkelt “geavanceerde en intelligent verbonden energiebesparende voertuigen”. JAC is bekroond als de belangrijkste high-tech onderneming van het National Torch Program, de top 500 Chinese bedrijven en de top vijf van Chinese onafhankelijke voertuigmerken. Energiebesparing, milieubescherming, veiligheid, intelligentie, netwerkverbinding en comfort zijn sleutelwoorden voor JAC.

Meer info

Forthing is een automerk dat eigendom is van de Chinese autofabrikant Dongfeng Liuzhou Motor, een divisie van Dongfeng Motor Group. Het merk werd in 2001 gelanceerd onder de naam Fengxing en werd later omgedoopt tot Forthing als de Engelse naam, terwijl de Chinese naam hetzelfde bleef.

Meer info

Onze garage

In juni 1969 begonnen Mon en Poldine met een garage voor herstellingen van alle merken, en een tankstation met Mobil brandstoffen.
In 1987 nadat Ronny zijn studies had beéindigd en samen met zijn vrouw Catherine in de zaak stapte, werd er geopteerd voor het merk OPEL.
Nu 2011, jaren later, hebben de 2 kinderen ook hun weg gevonden naar Garage Mon, zodat de 3e generatie in de startblokken staat. 

Eind 2016 zijn we van start gegaan met onze nieuwe toonzaal en werkplaats.

In 2021 schrijven we een nieuw hoofdstuk met de komst van de merken DFSK, BIAC en Seres.

De opvolging is dus verzekerd, hopelijk het succes ook!
Dat we u daarvoor nodig hebben, lijdt geen twijfel, dus WELKOM!

Uw mobiliteitsoplossing

Bij ons kan u terecht voor:

·  Werkplaats

·  Carrosserie

·  Verkoop nieuwe wagens

·  Verkoop occasie wagens

·  Financieringen

·  Verzekering

·  Brandstoffen/Olie TOTAL

·  Huur wagen/bedrijfswagen

Vakmanschap, eerlijkheid, persoonlijke service en ruime openingsuren, alles onder 1 dak!

x55 blauw

Bel ons of maak een afspraak online