Acquire

Overtuig jezelf in 90 dagen.Tijdens de Opel Electric Days.

Electric_Days

 

Elektrisch rijden is een grote stap en een gemiddelde testrit duurt maar 45 minuten. Dan weet je veel, maar nog niet alles. Daarom geeft Opel je nu alle tijd: 90 dagen om jezelf te overtuigen. Dat lees je goed! Als je tijdens de Electric Days een Mokka-e of Corsa-e koopt, krijg je 90 dagen bedenktijd. Zo kan je ruim de tijd nemen om de wagen verder te leren kennen en te wennen aan elektrisch rijden. Je ontdekt al snel de voordelen van e-mobiliteit. Verkies jij na 90 dagen of 3.000 kilometer toch een niet-elektrische wagen? Geen probleem, dan ruil je de auto gewoon in voor een benzine- of dieselmodel.

Wedden dat je ‘m toch houdt? Want of je nu voor de stijlvolle Mokka-e of de comfortabele Corsa-e kiest, je rijdt ongetwijfeld een mooie toekomst tegemoet. Laat je ook overtuigen door ons elektrische gamma tijdens de Opel Electric Days.

 

Ben je op zoek naar een nieuwe Corsa-e of Mokka-e, maar wil je niet langer wachten? Bekijk dan nu ons stockaanbod en rij volgende week al elektrisch.

Hieronder de voorwaarden van dit programma voor de klant:

 • Het recht op teruggave is geldig voor particulieren, zelfstandigen en vennootschappen. Verhuurmaatschappijen alsook leasingbedrijven zijn uitgesloten en er geldt een beperking tot maximum 1 aankoop van 1 wagen met recht op teruggave per klant.
 • Het 90 dagen ‘recht op teruggave’ geldt bij aankoop van een nieuwe elektrische Opel Corsa-e of Mokka-e.  Deze actie is geldig bij de deelnemende Opel verdelers en loopt van 01/08/2021 tem 31/08/2021.
 • Het 90 dagen ‘recht op teruggave’ omvat een extra addendum aan het verkoopcontract van de nieuwe wagen met enkele aanvullende bepalingen; indien dit niet wordt ondertekend bij aankoop (ondertekening verkoopcontract) van het elektrische voertuig, dan geldt er geen recht van teruggave. De klant heeft de keuze om hiervoor in te tekenen of niet, maar dus steeds op moment van aankoop van de elektrische wagen.
 • Het 90 dagen ‘recht op teruggave’ is enkel geldig bij aankoop van een volledig elektrische nieuwe Opel Corsa-e of Mokka-e en dit gedurende een periode van maximaal 90 dagen na inschrijving of 3.000 km (wat eerst bereikt wordt). Indien deze termijn verstreken is, of het aantal kilometers hoger is, dan vervalt dit recht op teruggave. De klant moet voor het verstrijken van de termijn of voor het bereiken van het aantal kilometers contact opnemen met de Opel verdeler bij wie de wagen werd aangekocht en schriftelijk aangeven zijn recht op teruggave te willen uitoefenen (= officialisering).

 • Het recht op teruggave bepaalt dat de klant ingeval van teruggave van de Corsa-e of Mokka-e, zich ertoe verbindt om een alternatieve, nieuwe Opel personenwagen aan te kopen, dewelke niet van hetzelfde motortype mag zijn (de klant moet dus een hybride, benzine of dieselwagen aankopen) en geregistreerd dient te worden ten laatste 45 dagen na het officialiseren van het retour, anders vervalt het recht van retour. Het tweede voertuig dient dus reeds geproduceerd te zijn (stock of pipeline) om de tijdige inschrijving te kunnen garanderen.
  Deze regel zal in de verkoopsvoorwaarden naar de klant staan. De dealer mag echter, indien hij dat wenst, in overeenstemming met jou deze voorwaarden aanpassen.
  Het tweede voertuig dient steeds gekocht te worden op dezelfde naam als het eerste elektrische voertuig.
 • De klant is bij het retourneren verantwoordelijk om de wagen in perfecte staat terug te geven (volgens RENTA normen). Indien dit niet het geval is, mag een waardevermindering aangerekend worden voor de schade (INFORMEX norm). We raden de klant aan om een omnium verzekering af te sluiten.

 • De deelnemende Opel verdeler verbindt zich ertoe om de binnen de bepaalde termijn geretourneerde elektrische Opel personenwagen terug te nemen via een kredietnota ten belope van hetzelfde bedrag als de initiële factuurprijs. Eventuele kosten voor herstelling of schade (volgens INFORMEX norm) kunnen in mindering gebracht worden.
 • Het recht op teruggave bepaalt dat de klant bij teruggave van het elektrische voertuig en de aankoop van het alternatieve voertuig akkoord gaat om een bijdrage van €300 (excl. btw) per begonnen maand (uitgedrukt in lopende maanden) te betalen. Deze termijn gaat in vanaf registratie van de elektrische wagen. De maandelijkse vergoeding wordt verrekend bij de aankoop van het tweede voertuig en zal in mindering gebracht worden van de commerciële korting van het tweede voertuig. De som is afhankelijk van het aantal maanden tussen de eerste inschrijving van het nieuwe elektrische voertuig en de effectieve teruggave van dat voertuig (maximaal 90 +45 dagen).

 • De klant kan in de periode tussen de officialisering van de recht op teruggave en het in gebruik nemen van het nieuwe voertuig (dus max. 45 dagen na de officialisering):
  • Hetzij verder rijden met het initieel gekochte elektrische voertuig aan de geldende, verlengde voorwaarden van de initiële retourperiode, met een verlenging van max. 45 dagen/2.000km en een vergoeding van €300 excl. BTW per begonnen maand.
  • Hetzij de elektrische wagen onmiddellijk teruggeven indien hij een oplossing heeft voor zijn mobiliteit in afwachting van de levering van het tweede voertuig.

 • Voor het tweede voertuig gelden, ingeval het eerste wordt geretourneerd, de commerciële acties van hetzij de datum van aankoop eerste voertuig, indien op het moment van de eerste aankoop een offerte hiervoor werd opgemaakt, hetzij deze van datum aankoop tweede voertuig. Dit in functie van dewelke het meest interessant zijn. Indien de klant in aanmerking komt voor de toepassing van de overnamepremie bij aankoop van het eerste voertuig, heeft hij ook recht op de overnamepremie bij aankoop van het tweede voertuig. Het bedrag is afhankelijk van het gekozen model en kan dus verschillend zijn bij aankoop van de elektrische wagen en het bedrag bij aankoop van de tweede wagen. Indien hij bij de aankoop van de eerste wagen geen recht had op de overnamepremie, heeft hij ook geen recht op de overnamepremie bij aankoop van de tweede wagen.

 • De klant is verantwoordelijk voor alle administratieve kosten verbonden aan het eigenaarschap. Hieronder verstaan we o.a. de inschrijvingskosten van de eerste en tweede wagen, alsook de verkeersbelasting dewelke geprorateerd voor de maanden buiten gebruik, door de DIV zal teruggestort worden bij inlevering van de kentekenplaat.

SAMENGEVAT ZIJN DE VOORWAARDEN VOOR DE KLANT:

 • Je kan enkel intekenen op programma op moment van aankoop elektrische voertuig door middel van ondertekenen en dateren addendum verkoopcontract.
 • Je betaalt een maandelijkse bijdrage van 300 € excl. BTW tijdens periode gebruik, enkel indien recht op teruggave wordt uitgeoefend. Dit bedrag wordt verrekend bij de aankoop tweede voertuig.
 • Je geeft binnen de vooropgestelde termijn (max. 90 dagen na registratie of 3.000 km) aan dat je recht op teruggave wil uitoefenen.
 • Je bent verplicht een nieuwe Opel hybride, benzine of diesel wagen te kopen wanneer het recht op teruggave wordt uitgeoefend.
 • Je bent verantwoordelijk voor verzekering, jaarlijkse rijtaks en eventuele andere kosten.
 • Je bent verantwoordelijk voor alle kosten verbonden aan inschrijving.
 • Je bent verantwoordelijk voor alle schade.
 • Indien je opteert voor een Wallbox (sterk aanbevolen voor de juiste ervaring van elektrisch rijden), dan ben je verantwoordelijk voor de aankoop en installatie van de Wallbox. Opel Belgium voorziet een actie om deze aankoop te ondersteunen. De Wallbox blijft ook na eventuele teruggave van de elektrische wagen eigendom van de klant en kan niet teruggegeven worden.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden '90 dagen bedenktijd' tijdens de Electric Days.