Baic X35

ruim | robuust | aantrekkelijk

Ruik pure vrijheid

€21.490

Vanafprijs (inclusief btw)

euro 6 d

Ook leverbaar met LPG en CNG

De ultieme SUV voor de urban jungle

Alles klopt aan het uiterlijk van de X35, dat zie je in één oogopslag. Deze SUV met pittig karakter maakt je dagelijkse ritten nog aantrekkelijker. Het is duidelijk: deze auto heeft er zin in.

Indrukwekkend en zelfverzekerd

Een goede grip, dynamisch rijden en een tastbaar gevoel van kwaliteit: de X35 zorgt voor puur rijgenot en laat u overal van de rit genieten, zowel in smalle stadssteegjes als op kronkelende langwegen.

Ruik pure vrijheid

De X35 streeft naar puur rijgenot. Dit betekent dat alles naar een nieuw niveau wordt getild. De 1.5 motor zorgt voor een rustig, verfijnd rijgedrag met een maximum aan comfort.

Hallo kapitein

Het grote, hoge-resolutie TFT-display van de Virtual Cockpit zorgt ongeacht de lichtintensiteit van buiten voor een haarscherpe en heldere weergave.

Unieke LED-verlichting

Veiligheid en schoonheid gaan hand in hand. Zowel de koplampen als de achterlichten zijn van deze mooie, hypermoderne techniek voorzien. Langere levensduur en zowel helder als wit daglicht.

Stijlvol en functioneel

Wat je wilt, wanneer je het wilt. Waar je ook bent. De X35 houdt je verbonden en geeft je de controle. Ervaar de volledige connectiviteit voor een leven zonder grenzen.

Klaar om de BAIC X35 volledig te ontdekken?

Laat je gegevens achter en wij regelen de rest!

Op zoek naar extra informatie?

Bel ons meteen of neem een kijkje op baic-motor.be