Baic X55

charismatisch design | solide basis

Klaar om op pad te gaan

€26.990

Vanafprijs (inclusief btw)

euro 6 d

Ook leverbaar met LPG en CNG

x55 blauw

Charismatisch design

Stijl, comfort en veel ruimte voor de passagiers zijn slechts enkele kenmerken van een mid-size SUV. Met een lengte van 4,48m tovert de X55 elke hobbelige weg om in een comfortabele rit op een egaal wegdek.

Solide basis

De X55 is gebouwd op een Mercedes-Benz Tech platform, een wielbasis van 2665 mm garandeert een zachte rit. De motoren zijn moderne 4-cylinder Euro6 Mitsubishi turbo-motoren met een cylinderinhoud van 1498cc en een vermogen van 100Kw (136PK)

Groots design

Stoer als een rockster en stijlvol als een diva, ontdek zijn scherpe karakterlijnen die oplopend zijn naar de achterkant van het koestwerk. Een lange wielbasis garandeert een comfortabele rit op alle wegondergronden.

Baic X55 Besturing
Baic X55
Baic X55 Dashboard

Verfijnd interieur

Bediening van de radio of cruise control, raadpleging van de gegevens op de boordcomputer of een telefoongesprek voeren … dit is allemaal mogelijk via een simpele bediening op het multifunctioneel stuur.

Meer licht, meer rijplezier

Het panoramische open dak (standaard op CVT) biedt je alle voordelen van rijden in cabrio en laat de nadelen achterwege. Eén druk op de knop en de buitenlucht vult je X55.

Tijd voor ontspanning

In de X55 kom je tot rust. Het mooi afgewerkte en goed uitgeruste interieur voelt fijn en gezellig aan. Standaard is hij uitgerust met stoffen zetels. Het luxury pakket biedt je kunstleder van de hoogste kwaliteit.

Klaar om de BAIC X55 volledig te ontdekken?

Laat je gegevens achter en wij regelen de rest!

Op zoek naar extra informatie?

Bel ons meteen of neem een kijkje op baic-motor.be