Fengon 500

Compact in formaat Voordelig in prijs

Dynamisch in alle opzichten

vanaf €19.990

Durf anders te zijn …

Daar waar anderen twijfelen, gaat u de uitdaging aan. Als u in de nieuwe DFSK Fengon 500 voorbijrijdt, staren anderen u vol bewondering aan. Deze crossover zegt veel over uw persoonlijkheid. Misschien is het zijn design of misschien zijn het de elegante achterlichten. Of de sportieve diffusor achter die de harten sneller doet slaan.

Stijlvol, ruim en boordevol comfort

Het interieur van de DFSK Fengon 500 is ongewoon ruim voor een crossover, met veel hoofd-, schouder- en beenruimte. Een aantrekkelijk en modern design zorgen ervoor dat u zich vanaf de start helemaal thuis voelt.

De crossover met athletische lijnen

U vindt inspiratie door een nieuwe uitdaging of ervaring. U houdt ervan uw grenzen te verleggen en bent klaar voor een nieuw avontuur. Een gespierd silhouet en een geraffineerd interieur vormen de basiseigenschappen van de Fengon 500. Laat u verrassen door zijn apart karakter. 

Fengon-500_5-1.jpg
Fengon-500_3.jpg
Fengon-500_4.jpg

Bedieningsknoppen op het stuurwiel

Houd uw ogen op de weg. Met de bedieningsknoppen op het stuurwiel regelt u met uw vingertoppen het geluid, beantwoordt of beëindigt u oproepen en bedient u het instrumentenpaneel.

Ga de uitdaging aan…

Doe wat u wil, waar u wil en hoe uw wil. Ga op verkenning en volg uw instinct. Met de nieuwe Fengon 500 zijn de mogelijkheden eindeloos. Van het sportieve crossover-silhouet dat wordt benadrukt door een sterk hellende daklijn tot de wielbogen en dorpels in SUV-stijl. De DFSK Fengon 500 weet zich te onderscheiden van de rest. Dat staat vast.  Voeg daarbij een ruime bodemvrijheid voor rijden op elke terrein en een verhoogde maar sportieve rijhoogte voor een maximaal zicht en puur rijplezier, en u hebt de ideale partner om uw grenzen te verleggen, in en buiten de stad.

Voel u vrij

Omarm de stad, het avontuur en de eindeloze mogelijkheden dankzij de nieuwe DFSK Fengon 500, uw ideale reisgezel. U hoeft geen compromissen te sluiten dankzij zijn ruimte en veelzijdigheid. De neerklapbare achterbank in 40:60 verhouding en de ruime kofferinhoud van 385 liter zorgen voor een maximale flexibiliteit. Haal alles uit uw Fengon 500 en probeer alle combinaties van passagiers en bagage. Zo is er met neergeklapte achterzetels in de kofferruimte plaats voor grote dozen of een stapel platte voorwerpen.

Klaar om de DFSK Fengon 500 volledig te ontdekken?

Laat je gegevens achter en wij regelen de rest!

Op zoek naar extra informatie?

Bel ons meteen of neem een kijkje op dfsk-motors.be