SWM G01

Geniet van Italiaans

SUV-ontwerp to the max

Beschikbaar vanaf

Maart-april

€ 24.990

Vanafprijs (inclusief btw)

Benzine

(ook leverbaar met LPG-installatie)

Italiaanse lederen zetels

Op maat gemaakt full-fit gebogen rugontwerp met dubbel stiksel en Italiaans leder. Deze aangename sfeertextuur zorgt voor een eersteklas luxe-ervaring.

Volledige controle

Comfortabel en verstelbaar stuurwiel. Het stuurwiel is voorzien van de belangrijkste functies die het besturen van de wagen aangenamer maken.

LED binnenverlichting

Het interieur is voorzien van LED binnenverlichting.

7” digitaal LCD-scherm

G01 is uitgerust met een IPS-scherm dat de onscherpte van een traditioneel LCD-scherm elimineert. Het beeld is helder en oogstimulatie ’s nachts wordt geminimaliseerd.

Elektrisch zonnedak

De G01 is standaard uitgerust met een panoramisch open dak. Of je nu in de drukte van de stad bent of op het platteland, het laat je genieten van alle vrijheid.

Bluetooth en WIFI

Geluid van hoge kwaliteit dankzij DAB+ verbeteren het comfort van de bestuurder en de passagiers. Daarnaast wordt de rijveiligheid aanzienlijk verhoogt dankzij de bluetooth-verbinding.

Luxe details

Het interieur is voorzien met tal van details die verwijzen naar het algehele ontwerp van het voertuig zelf, zoals de binnendeurgreep die opvalt door het gebruik van metalen materialen in combinatie met hoogwaardige deurpanelen van zacht materiaal. Klaar om meer details te ontdekken?

Technologie

Airbags

Volledig uitgerust met 6 airbags (frontaal en lateraal) biedt de SWM bescherming aan bestuurder en passagiers.

“PEPS” systeem

De “keyless entry” en de start/stop-knop zorgen steeds voor een vlot vertrek of vlotte aankomst.

 

Dodehoek-waarschuwing

Dankzij een realtime radar wordt de bestuurder tijdig verwittigd wanneer een ander voertuig zich in jouw dodehoek bevindt. Hierdoor worden ongevallen en vervelende situaties vroegtijdig vermeden.

Dashcam

Een HD-dashcam legt tijdens uw reis verschillende situaties vast. Handig tijdens procedures met verzekeraars of om deuken en krassen te voorkomen.

360° camera

Parkeerplaatsen worden steeds smaller. Dankzij de High Definition 360° camera wordt parkeren en manoeuvreren eenvoudiger. Geen stress meer bij het binnenrijden van een parkeergarage of langs een smalle doorgang.

Hill Assistance System

Vertrekken op een helling is niet langer een probleem dankzij het Hill Assistance Systeem (HCC). Het veiligheidssysteem houdt het voertuig stevig afgeremd en voorkomt dat het voertuig gaat slippen.

Remhulpsysteem “HBA”

In noodsituaties blijft de remkracht ten volle behouden.

Bandenspanningscontrole

Een actief systeem zorgt ervoor dat de bandenspanning steeds in realtime wordt gecontroleerd.

Klaar om de SWM G01 volledig te ontdekken?

Laat je gegevens achter en wij regelen de rest!

Op zoek naar extra informatie?

Bel ons meteen of neem een kijkje op oneautomotive.be/swm